Karijera

Okruženje u kome živimo i radimo svakodnevno nam nameće nove izazove. Da bismo rasli, razvijali se i ostvarivali svoje ciljeve, potrebni su nam saradnici koji su:

LIDERI
Uvek su ispred ostalih, najbolji u svom poslu, umeju sami sebe da motivišu i tu motivaciju prenesu na druge. Oni su željni znanja, upijaju ga i dele sa kolegama.

POSVEĆENI KLIJENTIMA
Shvataju da je zadovoljan klijent ključ dugoročnog uspeha. Razumeju svoje klijente, poznaju njihove probleme i uvek im nude rešenja koja unapređuju njihov poslovni i privatni život.

TIMSKI IGRAČI
Komunikativni. Umeju da prenesu i prime poruku. Mogu da funkcionišu i sarađuju sa različitim ljudima i shvataju da radeći u timu doprinose kompaniji i donose joj dodatnu vrednost.

INOVATORI
Uvek pronalaze nove izazove pretvaraju opasnosti u šanse doprinose ciljevima kompanije i znaju da unapređujući sebe unapređuju i svoje okruženje.

PROFESIONALCI
Znaju svoj posao, stalno se trude da ga rade još bolje, a svoje znanje prenose na okolinu.

ETIČNI
Svakom poslu pristupaju odgovorno i pravedno i uvek su vođeni najvišim moralnim standardima. Razumeju da korisnik nije uvek profesionalac već vrlo često i početnik.

LOJALNI
Vole i cene kompaniju u kojoj rade i shvataju da su ciljevi kompanije i zaposlenih nerazdvojivi.

RAZLIČITI
Ispred konkurencije, znaju da prosek nije merilo uspeha, cene razlike i umeju da iz njih izvuku maksimum.

Ukoliko želite da se priključite našem timu kao saradnik na poslovima prodaje, obuke i implementacije našeg softvera, pošaljite nam svoj CV na Prijavu za posao